Şehitlerimiz için oynayacaklar

Sarı kart cezası nedeniyle Hamit Altıntop, bugün forma giyemeyecek.Türkiye, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'ndaki 9. maçında bugün deplasmanda Moldova ile karşılaşacak.Zimbru Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlan

Şehitlerimiz için oynayacaklar

Sarı kart cezası nedeniyle Hamit Altıntop, bugün forma giyemeyecek.

Türkiye, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'ndaki 9. maçında bugün deplasmanda Moldova ile karşılaşacak.

Zimbru Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak maçı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Darren Cann ve David Bryan yapacak.

Elemelerde son maçında Macaristan'ı 3-0 yenen Türkiye, Moldova'yı deplasmanda yenerek, İstanbul'a 3 puanla dönmek istiyor. Millilerde sarı kart cezası nedeniyle Hamit Altıntop, bugün forma giyemeyecek.


(A) MİLLİ TAKIM, MOLDOVA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Moldova ile yapacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Başkent Kişinev'de karşılaşmanın oynanacağı Zimbru Stadı'nda, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve tamamı basına açık olan idmanda iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma çalışması yaptı. Antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Haluk Ulusoy, antrenman sırasında basın mensupları ile yaptığı sohbette, milli takım için 200 kişilik uçak alacaklarını ve bundan tüm kulüplerin de faydalanacağını söyledi.

Başkan Ulusoy, son günlerde meydana gelen olaylarda şehit düşen askerler için maça siyah formayla çıkmalarının mümkün olmadığını belirterek, ''UEFA'nın prosedürleri gereği siyah bant bile takamayız'' dedi.

Türkiye ve Moldova'nın muhtemel 11'leri şöyle;

Türkiye; Volkan, M.Topuz, Servet, Gökhan, İ. Üzülmez, Arda, Aurelio, Emre, Tuncay, Ümit Karan, Gökhan

Moldova ise; Calencea, Epurenau, Bulgaru, Lascencov, Golavatenco, Gatcan, Corneencov, Comlenoc, Tigirlas, Doros, Bugaev

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler