Schalke Cale'yi istiyor

Trabzonspor yönetimi Hırvat savunma oyuncusu Cale için karar aşamasında. Geçtiğimiz sezon Cale'yi isteyen Bundesliga ekiplerinden Schalke bu sezon yine Trabzonspor'un kapısını çaldı.  Schalke'li yöneticiler Trabzonspor yönetimine “Cale'nin satın alma opsi

Schalke Cale'yi istiyor

Trabzonspor yönetimi Hırvat savunma oyuncusu Cale için karar aşamasında. Geçtiğimiz sezon Cale'yi isteyen Bundesliga ekiplerinden Schalke bu sezon yine Trabzonspor'un kapısını çaldı.

Schalke'li yöneticiler Trabzonspor yönetimine Cale'nin satın alma opsiyonunun bize vermek kaydıyla , 600 bin euro karşılığında 6 aylığına bize kiralayın, eğer sezon sonunda anlaşırsak 2 milyon euro daha öder Cale'yi bonservisiyle alırız  teklifi sundular.

Yönetim kurulu bu konudaki son kararı teknik direktör Şenol Güneş'e bıraktı. Güneş'in onay vermesi halinde Cale, Bundesliga ekibi Schalke'ye verilerek, hem yabancı kontenjanı açılacak hem de kasaya para girecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler