Samsunspor'da iknalar sonuç verdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, ikinci başkan Recep Hun, mevcut Başkan Emin Kar'ı olağanüstü kongrede yeniden aday olması için ikna ettiklerini söyledi. Hun, basına yaptığı açıklamada, bugüne kadar aday çıkmaması nedeniyle yeniden göreve talip olma

Samsunspor'da iknalar sonuç verdi
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, ikinci başkan Recep Hun, mevcut Başkan Emin Kar'ı olağanüstü kongrede yeniden aday olması için ikna ettiklerini söyledi.
 
Hun, basına yaptığı açıklamada, bugüne kadar aday çıkmaması nedeniyle yeniden göreve talip olmaları yönünde kendilerine büyük baskıda bulunulduğunu söyledi.
 
Yönetim kurulu üyeleri ile mevcut Başkan Emin Kar ile uzun süreli bir toplantı yaptıklarını ifade eden Hun, "Olağanüstü kongreye bir gün kalmasına rağmen aday çıkmaması nedeniyle mevcut Başkan Emin Kar'ı yönetim kurulu olarak tekrar başkanlığa aday olması noktasında ikna ettik. Kendisini ikna ederek yeniden kulübümüzün yönetimine mevcut yönetim kurulu olarak talip olma kararı aldık" dedi.
 
Samsunspor'un geride kalan sezonu başarıyla kapattığını vurgulayan Hun, şöyle konuştu:
 
"Elbette istenilen Spor Toto Süper Lig'e çıkmaktı. Bunun için son ana kadar büyük bir mücadele örneği gösterdik. Tüm yönetim, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız kenetlenerek neredeyse imkansız denileni başarmak üzereydik. Zorluklar, sıkıntılar hep birlikte aşıldı ve Süper Lig'i play-off finalinde kaybettik. Bu nedenle bu takım başarılı bir sezon geçirdi diyebiliriz. Şimdi artık önümüze bakmanın zamanı. Kongremizi geride bıraktıktan sonra yeniden kenetlenerek Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşımanın mücadelesini vereceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor