Samsunspor Hollanda'ya gitti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Vladimir Petkovic, ''Hedefimiz her antrenmanda, her eğitimde daha fazla ilerleme kat ederek yapabileceğimizin en iyisini ortaya koymaktır'' dedi.Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu kampın

Samsunspor Hollanda'ya gitti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Vladimir Petkovic, ''Hedefimiz her antrenmanda, her eğitimde daha fazla ilerleme kat ederek yapabileceğimizin en iyisini ortaya koymaktır'' dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu kampını tamamlayan Karadeniz ekibi, 3. etap çalışmaları için bu sabah Hollanda'ya gitti.

Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan Samsunspor kafilesi, kulüp otobüsüyle Hollanda'ya gitmek üzere Samsun Çarşamba Havaalanı'na hareket etti.

Kafilenin hareketi öncesinde teknik direktör Vladimir Petkovic, çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Bolu'da yaptıkları kampta değişik alanlarda çalışmalar yaptıklarını belirten Petkovic, Samsunspor'u yeni  sezona en iyi şekilde hazırlamak için ağır ve yorucu bir çalışma uyguladıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarının 3. etabını Hollanda'da geçireceklerini ifade eden Petkovic, ''Bolu kampımızda teknik, taktik ve fiziksel alanda çalışmalarımız oldu. Hazırlıklara yoğun şekilde devam edeceğiz. Takımımızda ciddi ilerlemeler var. Hollanda'da yapacağımız antrenmanlarda daha çok çalışarak takımımızı en iyi konuma getireceğiz'' dedi.

Hollanda kampının Samsunspor için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Petkovic, ''Program kapsamında bazı takımlarla hazırlık maçlarımız olacak. Bu maçlar takımımızın taktiksel hazırlıkları açısından çok önemli olacağı görüşündeyim. Hollanda kampı bazı oyuncularımızın takıma daha iyi uyum sağlaması açısından da önemli. Hollanda kampında oyuncularımız fiziksel açıdan daha iyi hazırlanacaklar. Hedefimiz her antrenmanda, her eğitimde daha fazla ilerleme kat ederek yapabileceğimizin en iyisini ortaya koymaktır'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor