Şampiyonluk sesleri yükseliyor!

Premier Lig'de Leicester  City adım adım şampiyonluğa gidiyor. Bu yıl Premier Lig'de aldığı flaş sonuçlarla liderliği yükselen ve kimselere kaptırmayan Leicester deplasmanda karşılaştığı küme düşme hattındaki Sunderland'i 2-0 mağlup etti.   Lider, bu gali

Şampiyonluk sesleri yükseliyor!
Premier Lig'de Leicester  City adım adım şampiyonluğa gidiyor. Bu yıl Premier Lig'de aldığı flaş sonuçlarla liderliği yükselen ve kimselere kaptırmayan Leicester deplasmanda karşılaştığı küme düşme hattındaki Sunderland'i 2-0 mağlup etti.
 
Lider, bu galibiyetle 5 galibiyetlik seri yakalayarak kulüp tarihinin rekorunu kırdı.
 
İlk yarıda gol sesi çıkmayan karşılaşmasının ikinci yarısında Vardy fırtınası esti. 66. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Vardy, 90+5. dakikada orta sahadan kazandığı topla rakibini ve kaleciyi de geçerek skoru 2-0'a taşıdı. Böylece golcü oyuncu ligdeki 21. golünü attı.
 
Leicester bu galibiyetle puanını 72'ye çıkarırken şampiyonluk için sadece 9 puana ihtiyacı kaldı. Sunderland ise 27 puanla ligin alt sıralarında kalmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor