Şampiyonluğu kaçırmadık çünkü...

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, açıklama yaptı.Zengin, yeni sezondan beklentilerini değerlendirirken çok iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "İnşallah emeğin karşılığını alacağız. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Rakibimiz belli

Şampiyonluğu kaçırmadık çünkü...

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, açıklama yaptı.

Zengin, yeni sezondan beklentilerini değerlendirirken çok iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "İnşallah emeğin karşılığını alacağız. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Rakibimiz belli oldu. Benfica'yı geçtikten sonra, bir sonraki maçı da kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılmak istiyoruz. Geçen sene elimizden geleni yaptık. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı şampiyonluğu kaçırdık demek istemiyorum çünkü her şey ortada" ifadelerini kullandı.

SAKATLIKLAR CANIMI SIKTI

Tolga, bu sezon geçtiğimiz sezondan daha başarılı olmaları gerektiğini de ifade ederek, "İnsanların bizden beklentileri var. Bu beklentilere cevap vermemiz gerekiyor. Her sezon bir önceki sezondan daha iyi olmamız lazım. Bu kamp döneminde hafif sakatlıklar canımı sıktı. Şu anda da küçük bir sakatlığım var.

Ama en kısa zamanda bu sakatlık sürecini atlatıp hazır hale gelmek istiyorum. Takım arkadaşlarımın bu kadar özverili çalıştığı bir dönemde ben de elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

EN İYİ ŞEKİLDE YAPARIZ

Tolga, "Trabzonspor'da kaptanlık yapmak bizim için gurur verici bir görev. Daha önce de bu görevi yapmıştım. O dönem benden kaptanlık alındığında saygı duymuştum. Şimdi ise seve seve yaparım.

Biz verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Burada herkes kendinin kaptanı zaten. Herkes kendine verilen görevi layıkıyla yaptığı için bu konuda bir sorun olacağını düşünmüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor