Şakar'dan Umut Bulut açıklaması

Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımı ile gündeme gelmesinin ardından bugün de basında anlaştıklarına dair haberler yer aldı. Bunun üzerine Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar haber61.net spor servisine bilgi verdi.Asbaşkan Şakar, Halen Trabzonsp

Şakar'dan Umut Bulut açıklaması

Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımı ile gündeme gelmesinin ardından bugün de basında anlaştıklarına dair haberler yer aldı. Bunun üzerine Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar haber61.net spor servisine bilgi verdi.

Asbaşkan Şakar, Halen Trabzonspor’un futbolcu olan Umut Bulut’un Toulouse takımı ile görüşme içerisinde olduğunu belirtirken, "Umut şuanda halen bizim futbolcumuz. Ama görüşmeleri devam ediyor. Şuanda onun pek doğruluğu yok. Konuşuyoruz görüşmelerimiz sürüyor ama şuanda imza aşamasına gelen birşey yok. Umut halen görüşme aşamasındadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor