Şakar "Trabzon'u sevindireceğiz"

Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar'dan Videoton maçı öncesi umutlu açıklamalar. Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, Videoton ile yaptıkları ilk maçta istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, "Ancak bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Takımımıza, oyuncu

Şakar "Trabzon'u sevindireceğiz"

Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar'dan Videoton maçı öncesi umutlu açıklamalar.

 

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, Videoton ile yaptıkları ilk maçta istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, "Ancak bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Takımımıza, oyuncularımıza güveniyoruz. Videoton karşısında bu kez golü bularak turu geçeceğimize inanıyoruz" dedi.

 

Macaristan'dan tur ile dönerek taraftarlarına Avrupa'da bir sevinç daha yaşatmak istediklerini dile getiren Şakar, "Uefa Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. Bunu başaracak bir kadromuz var. Eksik oyuncularımız var ancak geniş de bir kadromuz var. Trabzonspor, turu geçecek güçtedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor