Şakar: Sükunetimizi koruduk!

Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından kulüp kurucuları, eski başkan ve yöneticilerine iftar yemeği verildi.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde verilen yemeğe Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Çebi, Recep Denizer,

Şakar: Sükunetimizi koruduk!

Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından kulüp kurucuları, eski başkan ve yöneticilerine iftar yemeği verildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde verilen yemeğe Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Çebi, Recep Denizer, Emin Kahraman, Olcay Saral, Ali Benli, Kemal Emre Pirselimoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, Eski ve Yeni Divan Başkanı Nizamettin Algan ve Ali Özbak, Kurucular Sabit Sabır, Refik Karaağaçlı, eski başkanlar Ahmet Celal Ataman ve Salih Erdem, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ile kurulları ve eski yöneticiler katıldılar.

Yemekte Asbaşkan Nevzat Şakar ve Teknik Direktör Şenol Güneş birer konuşma yaptılar.

Şakar, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Her ne kadar eski yönetici desek de bizler her birinizin halen aynı görev ve sorumluluk anlayışı çerçevesinde bizlerle benzer hisleri taşıdığınızı biliyoruz.

Gelinen noktada kamuoyunun gündeminde olan malum konular ışığında Türk futbolunun bir belirsizlik sürecinden geçtiği ortada. Bizler yönetim kurulu üyeleri olarak bu süreçte gerek kulübümüzün haklarının korunması gerekse de futbol takımımızın süreçten en az şekilde etkilenmesi adına üzerimize düşen tüm görevi hassasiyetle yerine getirmenin çabasındayız.

Adli sürecin başladığı andan itibaren Trabzonspor Kulübü olarak öncelikle soruşturmanın selameti ve etkilenmemesi adına sükunetimizi koruyarak gidişata yardımcı olmaya büyük özen gösterdik. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak kulübümüzün aleyhine olacak her türlü eylemin karşısında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Elbette böyle durumlarda camianın tüm unsurlarının bir araya gelmesi, kenetlenmesi, tek vücut halinde hareket etmesi büyük önem taşımaktadır.

Gördüğümüz kadarıyla şu anda bu bütünlük anlayışında bir sorunumuz yoktur. Şunda emin olmalısınız ki; geçen sezon yaşadığımız zorlu yarış sırasında yönetim kurulumuzun hiçbir ferdi sizlerin yüzünü kızartacak ve şüphe duymanıza yol açacak en ufak bir eylemin dahi içerisinde olmamıştır. Trabzonspor Kulübü, eski - yeni yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı, sivil toplum örgütleriyle bir bütündür. 

Bugüne kadar elde ettiği büyük başarıları bu birlik ortamıyla sağlamıştır. Şimdi yine Trabzonspor etrafında kenetlenme günüdür. Sorumluluk taşıyan herkes de bu kenetlenmenin içerisinde yer almalıdır. Bu vesileyle her birinize katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi iletiyor, saygılar sunuyoruz”

Teknik Direktör Şenol Güneş ise Trabzonspor Kulübü olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çizgilerinden saptamadan, ilkeli bir şekilde yollarına devam edeceklerini belirterek, “Her zaman ilkeli ve dürüst bir şekilde futbolun içinde kalacağız. Onurlu yürüyüşümüz her zaman aynı çizgide devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor