Şakar: "Her türlü desteğe hazırız"

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor’u ziyaret etti. Genel Başkan Burhan Cahit Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler. Ziyarette, Tr

Şakar: "Her türlü desteğe hazırız"

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor’u ziyaret etti.

 

Genel Başkan Burhan Cahit Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.

 

Ziyarette, Trabzonspor Kulübü’nün her zaman yanında olduklarını söyleyen Erdem, “Camianın saha sonuçlarına bakmadan daha çok kenetlenip, kulübü desteklemeleri gerekir. Özellikle ulusal medyada yer bulan olumsuz eleştirilerin dikkate alınmaması gerekir. ASKF olarak Trabzonspor’a her türlü desteği vermeye hazırız. Yeni yönetim kuruluna başarılar dileriz” dedi.

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ise Trabzon amatörüne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “Trabzon amatörünü kendi altyapımız olarak görüyoruz. ASKF’den gelecek önerilere de büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor