Şakar: Bu yolda devam ediyoruz

Trabzonspor'un 44'üncü kuruluş yıldönümü bugün Yüzüncü yıl Parkı'nda yapıldı.Anma törenine, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada Trabzonspor anıtına çelenk

Şakar: Bu yolda devam ediyoruz

Trabzonspor'un 44'üncü kuruluş yıldönümü bugün Yüzüncü yıl Parkı'nda yapıldı.

Anma törenine, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada Trabzonspor anıtına çelenk konuldu.

Anma töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Trabzonspor devrim niteliği taşıyan önemli adımlar atmıştır. Trabzonspor anadoludan da şampiyon çıkacağını belgelemiştir. Bu kulübün bu seviyelere ulaşmasında bir çok kişinin alın teri, desteği ve duyarlılığı vardır. Tüm bu değerlerimizi simgeleme düşüncesinden hareketle oluşturulan bu anıtla tüm değerlerimizi saygıyla anıyoruz. Anadolunun sesi olan kulübümüz futbbolun zirvesindeki haklı konumunu korumaya devam edecektir" diye konuştu.

Trabzonspor'un hiçbir kupasında haksızlık, rakibe saygısızlık olmadığını söyleyen Şakar, "Aksine çoğunlukla önü kesilmeye çalışılmış ancak tüm zorlukların üstesinden birlik ve beraberlik anlayışıyla gelmeyi başarmıştır." ifadelerini kullandı.

Şakar, "Birlik beraberliğe daha çok ihtiyaç duymalıyız. Hedefe ulaşmak adına yönetim teknik kadro taraftar, basın ve kısaca tüm camianın aynı şekilde ilerlemesi önemlidir. Şuanda önemli bir yol aldığımızı söyleyebiliriz. Başta başkanımız Sadri Şener olmak üzere şahsım ve tüm yönetim kurulu adına saygılarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor