Sadri Şener:"Önemli olan CAS"

 'Önemli olan CAS' Sadri Şener, AİHM'nin başvurularını reddetmesinin ardından, “Haklı bulunsak bile bir yaptırımı olmayacaktı. Asıl önemli olan CAS süreci” dedi. Şener ve kurmayları, dün İsviçre'de bir avukatla bir araya geldi Avrupa İnsan Hakları Mahkeme

Sadri Şener:"Önemli olan CAS"

 

'Önemli olan CAS'
 
Sadri Şener, AİHM'nin başvurularını reddetmesinin ardından, “Haklı bulunsak bile bir yaptırımı olmayacaktı. Asıl önemli olan CAS süreci” dedi. Şener ve kurmayları, dün İsviçre'de bir avukatla bir araya geldi
 
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Trabzonspor’un şike süreciyle ilgili başvurusunu önceki akşam reddetmişti. Sadri Şener, bu konuyla ilgili olarak, “Başvurumuz usulen geri çevrildi. Müracatta bir eksiklik varmış” dedi. Bu gelişmenin kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini savunan Şener, “AİHM bizim için prestij olacaktı. Yoksa oradaki davayı kazansak bile, bir yaptırım söz konusu olmayacaktı. Sadece kınama mesajı yayınlanacaktı. Bu nedenle çok da önemli değil. Bizi en çok ilgilendiren CAS süreci. Bu konuda çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Görüşme olumlu geçti
 
Sadri Şener ve kulüp avukatları, dün İsviçre’nin Lozan kentine gitti. Burada, CAS davasında kendilerine yardımcı olacak deneyimli bir avukatla bir araya geldiler. Şener, yabancı avukata yaptıkları çalışmaları, dava açma gerekçelerini detaylı bir şekilde anlattı. Görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor