Sadece Fenerbahçe gergin

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün Hürriyet'e gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve A Milli Takım'ın yeni hocası Abdullah Avcı ile birlikte Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta oynanan Gebzespor-Belediye

Sadece Fenerbahçe gergin

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün Hürriyet'e gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve A Milli Takım'ın yeni hocası Abdullah Avcı ile birlikte Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta oynanan Gebzespor-Belediye Vanspor maçının ilk yarısını izleyen Aydınlar, “3 Temmuz'da bütün dengeleri değiştirdiler. Psikolojimizi bozdular” diyerek TFF yönetimini suçlayan F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a yanıt verdi:

-  Tek gördüğüm gerginlik F.Bahçe'de. Yalnızca onlar gergin.

Deprem sonrasında ilk kez resmi bir maça çıkan Belediye Vanspor'a destek vermek amacıyla Gebze Stadı'na gelen Aydınlar, önce Van ekibinin soyunma odasına girerek, “Geçmiş olsun” dedi ve başarılar diledi.

Arıboğan, Avcı ve Buruk'la gitti

Protokol tribününden maçı izleyen Aydınlar'ın yanında TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, A Milli Takım'ın yeni teknik patronu Abdullah Avcı ve yardımcısı Okan Buruk da vardı.

Aydınlar, karşılaşmanın devre arasında Hürriyet'in sorularını yanıtladı.

-  Sayın Başkan, Aykut Kocaman, “3 Temmuz'da bütün dengeler değişti. Gerginliğin bütün nedeni bu?” diyor. Onun bu eleştirisine nasıl bir karşılık vereceksiniz?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'ın tecrübeli teknik adamın bu eleştirisine yanıtı sert oldu:

Cevabı düşündürücüydü

-  Ben Türk futbolunun üstüne çöken bir gerginlik göremiyorum. Kimsede bir gerginlik göremiyorum. Tek gördüğüm gerginlik Fenerbahçe'de. Sadece Fenerbahçeli futbolcular gergin. Konuyu bir kez daha şike soruşturmasına getirip, “Türk futbolunun üstündeki kara bulutlar ne zaman dağılacak?” sorusuna Başkan'ın bu soruya yanıtı bir hayli düşündürücüydü:

-  Bu sezon sonunda sona ereceğini umuyorum. Tabii, biz o zamana kadar görevimizde kalırsak!

Belediye Vanspor'a destek olacağız

BELEDİYE Vanspor'a büyük destek vereceklerini de dile getiren Mehmet Ali Aydınlar, bu konuyla ilgili sorumuza ise şu yanıtı verdi: “Belediye Vansporlu futbolcuların, ödenmesi gereken transfer taksitlerini biz ödeyeceğiz. Ayrıca Belediye Vanspor'un federasyonun Riva Tesisleri'nde kamp yapmasını sağlayacağız. Kendi firmalarımdan birisi de Belediye Vanspor'a sponsor olacak ve maddi destek sağlayacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor