Rizespor'da amaç ligde kalmak!

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, "Sivasspor maçını kazanarak ligde kalma yarışında matematiksel hesaplardan kurtulmak istiyoruz" dedi.Ferah, son haftalarda yükselişt

Rizespor'da amaç ligde kalmak!

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, "Sivasspor maçını kazanarak ligde kalma yarışında matematiksel hesaplardan kurtulmak istiyoruz" dedi.

Ferah, son haftalarda yükselişte olan iki takımın maçının zor geçeceğini belirterek, "Sivasspor son maçını da kazanmayı başardı. Galatasaray ve Beşiktaş gibi ligin güçlü takımlarını yendi. Biz de son üç maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Rakibimiz Avrupa kupalarına gitmek için yarışırken biz de ligin son haftalarında korkulu rüya görmek istemiyoruz" diye konuştu.

Ligde son haftalarda alınan sonuçların tahmin edilemeyeceğini kaydeden Ferah, "Alt sıralarda çok zorlu bir yarış var. Ligde kalma yarışında önemli avantaj sağlasak da ligde nelerin yaşanacağı belli değil. Sivasspor maçını kazanarak ligde kalma yarışında matematiksel hesaplardan kurtulmak istiyoruz. Sivasspor karşısında galibiyete ihtiyacımız var. Son haftalarda iyi bir uyum sağlayan takımımızın bunu başaracağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Passolig uygulaması nedeniyle bilet fiyatlarında indirime gittiklerini dile getiren Ferah, "Taraftarlarımızın kartlarını alabilmeleri için katkı sağlamak adına bilet fiyatlarında indirime gittik. Bütün taraftarlarımızın kartlarını alarak maçta takımlarının yanlarına olmalarını bekliyoruz. Sivasspor maçında desteklerine ihtiyacımız var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor