Rakip GS'de son durum!

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma oyunundan sonra dar alanda 3 takım halinde çift kale maç yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise topla pozisyon çalı

Rakip GS'de son durum!

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma oyunundan sonra dar alanda 3 takım halinde çift kale maç yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise topla pozisyon çalışması gerçekleştirildi. Çağlar Birinci antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

 

Kuvvet dengesini sağlamak amacıyla Arda Turan kondisyoner eşliğinde özel antrenmana alındı. Ayağının sol diz bölgesinde şişlik olan Lorik Cana ise dinlendirildi.

 

Antalyaspor maçında sağ ayağında travmaya bağlı yumuşak doku yaralanması ve yırtık olan Hakan Balta'nın; kasığında zorlanması olan Lucas Neill'in ve ayağına basılan Juan Pablo Pino'nun ise tedavisine devam edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor