PFDK açıkladı! Rizespor'a ceza geldi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor ile Çaykur Rizespor maçında meydana gelen olaylara dair kararını açıkladı.

PFDK açıkladı! Rizespor'a ceza geldi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 21 Ekim 2023 tarihinde oynanan Kayserispor ile Çaykur Rizespor müsabakada meydana gelen çirkin ve kötü tezahürat olaylarına dair kararını açıkladı.

Çaykur Rizespor'a bu olaylar cezai yaptırım uygulanırken, taraftarlarının bir sonraki misafir kulüp olduğu maçlara girişlerine de engel getirildi.

PFDK, Kayseri deplasmanında gerçekleşen müsabakanın ardından Çaykur Rizespor'un taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi sonucunda kulübü 80 bin lira para cezasıyla cezalandırdı.

Ayrıca, aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu başka bir müsabakada benzer olayların yaşanmaması için daha sert bir önlem alındı. PFDK, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribününde yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi kararı aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor