Penbe;"Sahadan gülerek ayrılacağız"

 Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta Pazar günü sahasında Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, sahadan gülerek ayrılacaklarını söyledi.  Ergün Penbe, takımda moral ve motivasyonun üst seviyelerd

Penbe;"Sahadan gülerek ayrılacağız"

 

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta Pazar günü sahasında Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, sahadan gülerek ayrılacaklarını söyledi. 
 
Ergün Penbe, takımda moral ve motivasyonun üst seviyelerde olduğunu ifade ederek maçın hazırlıklarını yarın tamamlayarak kampa gireceklerini kaydetti. "Kahramanmaraşspor genç, koşan bir ekip. Özellikle ligin ikinci yarısında iyi bir hava yakalayarak lider oldular" diyen Ergün Penbe, şöyle konuştu: 
 
"Ancak onların da zaaflarını biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizim de altı haftalık bir çıkışımız var, yenilmiyoruz. Her iki takımın da hedefi var. Bu karşılaşmayı kazanıp rahatlamak istiyoruz. Üç maçımız kaldı. Kahramanmaraşspor karşılaşmasını kazanırsak yüzde doksan bu işi bitirmiş olacağız. Geride kalan altı maçtaki performans bu karşılaşmada sergilenirse biz galip geleceğimize inanıyoruz. İyi mücadele olacak. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta gülen taraf biz olacağız." 
 
"AZ HATA YAPAN KAZANACAK" 
 
Ergün Penbe, gol sıkıntılarının olduğunu ancak son haftalarda iyi goller bulduklarını anlatırken şunları söyledi: 
 
"Gol sıkıntımız vardı. Geçen hafta üç gol bulduk. Güzel de goller attık. Çok fazla da gol yemiyoruz çünkü çok tecrübeli bir kalecimiz var. Geçen hafta yenilen goller oyuna yüzde yüz konsantre olmamamızdan kaynaklandı. Bize hiç yakışmayan gollerdi. Oyuncularımıza gerekli uyarılarda bulunduk, nerelerde hata yaptıklarını anlattık. Kim az hata yaparsa o kazanacak. Kazanmak için Hatayspor ve Nazilli Belediyespor maçındaki gibi iyi konsantre olup en az o maçlardaki kadar mücadele etmemiz gerekiyor." 
 
"EKSİKLER SORUN DEĞİL" 
 
Sezer ile Uğur'un sarı kart, Cihan'ın da sakat olması nedeniyle takımdan uzak kalacaklarını hatırlatan Ergün Penbe, "Eksik oyuncularımız var. Sezer'in son iki maçındaki performansından çok memnundum. Ancak bu maçta sahada olmayacak. Geniş bir kadromuz var. Görev vereceğimiz arkadaşımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır" dedi. 
 
YARIN KAMPA GİRİLECEK 
 
Giresunspor, pazar günkü için yarın drış dünyaya kapılarını kapatacak. Teknik direktör Ergün Penbe'nin aldığı karar gereğince takım yarından itibaren kampa girecek. Tesislere ise idareciler ve kulüp personelinin dışında hiç kimse alınmayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor