Pazarspor gözünü süper lige dikti!

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi takımlarından Pazarspor'da, salon sporlarından sorumlu asbaşkan Zühal Üst, "Gözümüzü Süper Lige diktik. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.Üst, geçen yıl kurulan takımlarının bu yıl zirveye oynamayı hedeflediğini belirte

Pazarspor gözünü süper lige dikti!

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi takımlarından Pazarspor'da, salon sporlarından sorumlu asbaşkan Zühal Üst, "Gözümüzü Süper Lige diktik. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Üst, geçen yıl kurulan takımlarının bu yıl zirveye oynamayı hedeflediğini belirterek, "Sezon başında iyi transferler yapıp kadromuzu güçlendirdik. Gözümüzü Süper Lige diktik. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Geçen sezon takımı, ağırlıklı olarak yöre sporcularından oluşturduklarını ifade eden Üst, şunları söyledi:

"İmkanlarımız ölçüsünde iyi transferler yapıp güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştık. Takımın her şeyi ile ilgilenen takım sorumlumuz Ahmet Topaloğlu, milli takımlarda da teknik direktörlük yapan deneyimli hocamız Fatma Badoğlu, teknik ekibimiz, sporcularımız ve camiamız ile inşallah istediğimiz hedeflere ulaşacağız. Sezon hazırlıkları için ekibimiz çok sıkı çalışıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor