PASSOLİG tutmayınca bakın ne yaptılar?

Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz sezonun son haftalarında uygulamaya koyduğu Passolig kartlara ilgi beklenenden az olunca ilginç bir uygulamaya başvuruldu.Maçlar boş tribünler önünde oynanması üzerine Trabzonspor yönetimi de passolig kart satışlarını art

PASSOLİG tutmayınca bakın ne yaptılar?

Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz sezonun son haftalarında uygulamaya koyduğu Passolig kartlara ilgi beklenenden az olunca ilginç bir uygulamaya başvuruldu.

Maçlar boş tribünler önünde oynanması üzerine Trabzonspor yönetimi de passolig kart satışlarını arttırmak için farklı arayışlara girdi.

Promosyon yapma kararı alan yönetim, Passolig’e ilgiyi arttırmak için yapılacak çekilişle bir kişiye otomobil verilmesi planlanıyor. Çekilişe sadece Passolig kart alan taraftarlar katılabilecek. Araba talihlisinin Fenerbahçe derbisinde belirleneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor