Özkara: Saha farkı performansı etkiliyor

1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara açıklamada bulundu

Özkara: Saha farkı performansı etkiliyor
1461 Trabzon’un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, hem Menemen Belediye karşısında alınan beraberlikle ilgili hem de bu hafta deplasmanda konuk olacağı Bugsaşspor ile ilgili açıklamada bulundu.

Özkara yaptığı açıklamada: “Gecen hafta evimizde oynadığımız Menemen Belediyespor maçına çok iyi başladık ve Ali Kuçik ile iki net gol pozisyonu yakaladık. Maalesef bunları değerlendiremedik. Karşılaşmanın 20. dakikadan itibaren orta sahada rakip oyuncuları paylaşmada ve kanatlardan hücuma destekte başarılı olamadık. Hücuma çıkarken kaptırdığımız basit toplardan ilk yarının sonlarına doğru rakibe birkaç pozisyon verdik. Devre arası yaptığımız iki değişikle rakibe pres yapan, kanatları kullanan, oyun anlayışını sahaya yansıtarak muhteşem vuruşuyla Ali Kuçik ile golü bulduk. Ama maalesef son üç hafta da duran toptan fotokopi ile çekilmiş gibi aynı yerden golü yedik ve maçı berabere bitirdik.” dedi.

Özkara, “Son iki haftadır oynanan oyundan memnunum. Bu oyunu daha da geliştirerek daha iyi oynamamız lazım. Genç takım olduğumuzu söylemiştik. Çim sahadaki performansımızla sentetik sahadaki performansımız arasında maalesef fark var. Çim sahadaki antrenman performansımızı maalesef sentetik sahaya yüzde yüzünü yansıtamıyoruz. Artık bu maçı unutarak bu hafta deplasmanda oynayacağımız Bugsaşspor maçına odaklandık. Bu maçta sarı kart cezalısı Ali Kuçik ve Yaser yer almayacak. Ancak bu oyuncularımızın yerine oynayacak genç oyuncularımız var. Bu iki oyuncumuzu aratmayacaklarına inancım tam. Taraftarlarımıza bize vermiş oldukları desteklerden dolayı da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler