Özer Hurmacı resmi imzayı attı

Trabzonspor'un kiralık olarak anlaştığı Özer Hurmacı bugün imzayı atttı.Özer Hurmacı bugün saat 14:00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kendisini bordo mavi renklere bağlayacak resmi imzayı attı. İmza törenine Trabzonspor Yönetim kurulundan Asbaşkanı Ali

Özer Hurmacı resmi imzayı attı

Trabzonspor'un kiralık olarak anlaştığı Özer Hurmacı bugün imzayı atttı.

Özer Hurmacı bugün saat 14:00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kendisini bordo mavi renklere bağlayacak resmi imzayı attı. İmza törenine Trabzonspor Yönetim kurulundan Asbaşkanı Ali Kemal Başaran katıldı.

VİDEO GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

BURASI ONUN VATANIDIR

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Özer'in gelişinin kendisi için iki nedenle önemli olduğunu belirterek, "Özer'in gelişi iki nedenden benim için önemli. Annesi benim mahallemden ve dayısı çok takdir ettiğim bir insandı. Lemi 4 başı mağmur bir insandır. Özer'de onun yeğenidir. Ona benzer. Özer Trabzonspor'da çok başarılı olacak. Burada çok daha verimli top oynayacak burası onun vatanıdır. Kendisene başarılar diliyorum" dedi.

ÇOK FARKLI DUYGULAR YAŞIYORUM

Özer Hurmacı imza töreninde yaptığı konuşmada "Doğal konuşacağım. Çok farklı duygular yaşıyorum. Bir yandan çok mutluyum. Ben Trabzonsprluyum. Bunu herkes çok iyi biliyor. Biz Trabzonsporlular oyuncu nereden çıktı araştırırız. Trabzonspor'a gelecek gibi bakarız. En verimli dönemlerinmi Trabzonspor forması altında geçirmeyi Allah bana nasip eder. Beni sevdiğim bu renge kavuşturanlara teşekkür ediyorum. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Sahada kendimi göstererek inşallah başarılı olacağım" dedi.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Özer Ankaraspor'dan Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşirken Trabzonspor'unda gündeminde olduğu ve yaşanan süreçle ilgili sorulan soru üzerien  "Benim bonservisim elime 17 yaşımda düştü. Trabzonspor'a geldik antrenmanlara çıktım. Daha sonra Almanya'ya gittim. Ve Ankaraspor'a geldim. Forma numaram 61 numaraydı. 5 Yıl Ankaraspor'da oynadım. Trabzonspor forması o zaman nasip olmadı. Her seferinde hangi takıma gitmek istiyorsun denildiğinde hep Trabzonspor dedim. Fenerbahçe beni transfer etti. Ekmek yediğim kaba hiçbir zaman pislemem. Bir Trabzonsporluya bu yakışmaz. Ancak bunlar geçmişte kaldı. Ben bugün Trabzonspor'dayım aşık olduğum takımdayım. İnşallah geçmişimde sürekli, deşilmez" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK SORUSUNA NE CEVAP VERDİ?

Özer sence 2010-2011 sezonunun şampiyonu kimdir şeklinde yöneltilen soruya "Bu sorunun sorulacağını tahmin  ettiğini belirterek, "Benim burada bunu söylemem hiç birşey değiştirmez. Ben karar ne verilirse buna herkes saygı duyacaktı. Adalet ve bir süreç var ben bunu onlardan dahi bilmiyorum. O zaman ki başkanımızın ne yaptığını bilmiyorum. Bizde bunları kamuoyundan öğrendik. Bunu inşallah zaman gösterecektir diye düşünüyorum" dedi.

TRABZONSPOR'DAN NE KADAR ALACAK?

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan 1,5 seneliğine  (2014-15 futbol sezonu sonuna kadar) kiralama bedeli olarak 500 bin Euro ödenecek. Kiralama süresi sonunda bordo-mavililerin talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde Kasımpaşa'ya 1 milyon 500 bin Euro ödenecek. Profesyonel futbolcu Özer Hurmacı ile yapılan anlaşmaya göre 2013-14 futbol sezonu 2'nci yarısı için 450 bin Euro garanti ücret, 2014-15 sezonu için 900 bin Euro garanti ücret ödenecek.

Ayrıca Özer Hurmacı Trabzonspor'da 21 numaralı formayı giyecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor