Özer her şeyi yapıyor

Devre arasında Kasımpaşaspor’dan kiralık olarak Trabzonspor’a gelen Özer Hurmacı takımdaki yerini korumak için her şeyi yapıyor.Trabzonlu oyuncu takıma kısa zamanda uyum sağlamasının ardından antrenmanlardaki istekli ve hırslı görüntüsü ile dikkat çekiyor

Özer her şeyi yapıyor

Devre arasında Kasımpaşaspor’dan kiralık olarak Trabzonspor’a gelen Özer Hurmacı takımdaki yerini korumak için her şeyi yapıyor.

Trabzonlu oyuncu takıma kısa zamanda uyum sağlamasının ardından antrenmanlardaki istekli ve hırslı görüntüsü ile dikkat çekiyor. Kasımpaşaspor’da son haftalarda forma giyememesine rağmen kısa zamanda form tutan Özer, Trabzonspor forması ile 13 Süper Lig ve 2 Avrupa ligi olmak üzere toplam 15 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda toplam bin 159 dakika forma giyen Özer, bordo mavili ekibin 4-0 kazandığı Sivasspor karşılaşmasında da bir gol kaydetti.

En son Hüseyin Avni Aker stadında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında 12 bin 520 metre koşarak takımın en çok mesafe kat eden oyuncusu olan Özer, formayı kolay kolay bırakmayacağını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor