Orduspor'un galibiyet özlemi

Sezona Kayserispor mağlubiyetiyle başlayan Orduspor, ikinci hafta deplasmanda Adanaspor'u 4-2'lik skorla geçerek hanesine 3 puan yazdırdı. Karadeniz ekibi, bu maçtan sonra galibiyete hasret kaldı.Mor-beyazlı ekip, geride kalan 9 haftada 1 galibiyet, 1 ber

Orduspor'un galibiyet özlemi

Sezona Kayserispor mağlubiyetiyle başlayan Orduspor, ikinci hafta deplasmanda Adanaspor'u 4-2'lik skorla geçerek hanesine 3 puan yazdırdı. Karadeniz ekibi, bu maçtan sonra galibiyete hasret kaldı.

Mor-beyazlı ekip, geride kalan 9 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 7 maçtan ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Bu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandıran mor-beyazlılar, kalelerinde 18 gol gördü. Orduspor, topladığı 4 puanla 18. sırada yer alıyor.

Kötü gidişi bir türlü durduramayan mor-beyazlı yönetim, 9 haftada teknik direktörler Fikret Yılmaz, Erkan Sözeri ve Muhammet Dilaver ile yollarını ayırdı. Son olarak takımın başına Levent Devrim getirildi.

Orduspor'un bu sezon yaptığı 9 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Orduspor: 0 - Kayserispor: 1

Adanaspor: 2 - Orduspor: 4

Orduspor: 1 - Antalyaspor: 4 

Elazığspor: 3 - Orduspor: 0

Orduspor: 0 - Karşıyaka: 0

Şanlıurfaspor: 2 - Orduspor: 1

Osmanlıspor: 3 - Orduspor: 0

Orduspor: 0 - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 2

Manisaspor: 1 - Orduspor: 0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor