Orduspor'dan kutlama

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenip şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'u kutladı.Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:"2011-2012 sezonunda talihs

Orduspor'dan kutlama

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenip şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'u kutladı.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"2011-2012 sezonunda talihsiz bir şekilde PTT 1.Lig'e veda eden Giresunspor, iki yıl aradan sonra yaşadığı ekonomik zorluklara rağmen 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak yeniden PTT 1. Lig'e yükselme başarısı göstermiştir. Bölgemizin güzide kulüplerinden olan komşumuz ve ebedi dostumuz Giresunspor'u, elde etmiş olduğu bu başarısından dolayı Orduspor camiası adına tebrik eder, başarılarılarının devamını dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor