Orduspor'da istifa ŞOKU!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, eski ve yeni kulüp başkanları arasında devam eden kavga Nedim Türkmen yönetiminden bugüne kadar 7 yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in son dönemde eski yönetimi hedef al

Orduspor'da istifa ŞOKU!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, eski ve yeni kulüp başkanları arasında devam eden kavga Nedim Türkmen yönetiminden bugüne kadar 7 yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in son dönemde eski yönetimi hedef alan açıklamaları camia ve yönetim kurulunda rahatsızlık oluşturdu. "Kurumsallaşma Politikası" adı altında yaptığı açıklamalara rağmen kulüpte "tek adam" pozisyonuna bürünen Nedim Türkmen'e tepki gösteren Orduspor Dış İlişkiler Sorumlusu ve Almanya Temsilcisi Turan İşleyen, yönetim kurulundan istifa etti.

İşleyen, kulübe gönderdiği istifa metninde kulüp bazında yaşana sıkıntıları gerekçe gösterdi. İşleyen, istifa metninde "Orduspor yönetiminde son zamanlarda değişen şartlar ve camiamızda gelişen üzücü olaylardan dolayı" istifa ettiğini duyurdu. İşleyen'in istifasıyla birlikte henüz 1.5 yılını dolduran Nedim Türkmen yönetiminden bugüne kadar 7 yönetici istifa etti. Daha önce asbaşkanlardan İbrahim Hatipoğlu, Murat Cem Sadıkoğlu, Bahadır Karlıbel, Raif Bakova, Güray Aksoy ve Rahmi Çağan istifa etmişti.

Nedim Türkmen'in yönetim kurulunda "Basın Sözcüsü" olarak Ferit Şahin gözükmesine rağmen, beraberinde ayrı bir Basın Danışmanı bulundurması da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler