Orduspor'da Dalmat sesleri!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor takımı, Fransız futbolcu Wilfried Dalmat'ı renklerine bağlıyor...Orduspor yönetimi geçtiğimiz sezon C.Brugge forması giyen ve bugün transfer görüşmesi için İstanbul'a gelen Fransız futbolcu Wilfried Dalmat

Orduspor'da Dalmat sesleri!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor takımı, Fransız futbolcu Wilfried Dalmat'ı renklerine bağlıyor...

Orduspor yönetimi geçtiğimiz sezon C.Brugge forması giyen ve bugün transfer görüşmesi için İstanbul'a gelen Fransız futbolcu Wilfried Dalmat ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öne sürüldü. Haber devamı şu şekilde;

Transfer çalışmalarına hız veren ve son olarak geçtiğimiz sezon Fransa'nın Monaco takımında forma giyen Jean-Jacques Gosso ile Gana Premier Ligi ekiplerinden Berekum Chelsea takımının forveti Emmanuel Banahene Osei'yi renklerine katan Orduspor yönetimi bugün önemli bir transferin daha altına imza attı.

Geçtiğimiz sezon Belçika Liginde Club Brugge forması giyen Fransız futbolcu Wilfried Dalmat bugün bir araya gelen Orduspor yönetimi, her konuda anlaşma sağladığı futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İlk olarak Dalmat için kulübü ile görüşen ve C.Brugge yönetimi ile bonservis konusunda anlaşma sağlayan Orduspor Kulübü, Fransız futbolcu Wilfried Dalmat'ı bugün İstanbul'a getirmişti. Saat 15:30'da İstanbul'a gelen Wilfried Dalmat daha sonra transfer görüşmesi için Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ve Orduspor yöneticileri ile bir araya gelerek son detayları görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından Orduspor yönetimi ile Fransız futbolcu her konuda anlaşma sağlandı ve Wilfried Dalmat kendisini 3 yıllığına Mor-Beyaz'lı renklere bağlayan imzayı attı.

Cumartesi günü sağlık kontrolünden geçecek olan Wilfried Dalmat, daha sonra Orduspor'un Hollanda kampına katılacak. Son 3 yılda Belçika'nın önde gelen kulüplerinden C.Brugge ve Standard Liège formaları giyen 1982 doğumlu Wilfried Dalmat, oynadığı kulüplerde sağ ve sol açık mevkilerinin yanı sıra santrafor olarakta görev aldı. Geçtiğimiz sezon C.Brugge forması ile Belçika 1.Liginde 27 karşılaşmada görev alan Fransız futbolcu aynı zamanda UEFA Avrupa Liginde de 7 karşılaşmada forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor