Orduspor yeni hocasından umutlu

PTT 1. Lig'de takımlarından Orduspor'da yönetim, yeni teknik direktör Erkan Sözeri'den umutlu. Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Adem Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, acil kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, galibiyetler serisine Erkan Söz

Orduspor yeni hocasından umutlu

PTT 1. Lig'de takımlarından Orduspor'da yönetim, yeni teknik direktör Erkan Sözeri'den umutlu. 

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Adem Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, acil kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, galibiyetler serisine Erkan Sözeri ile başlayacaklarına inandıklarını söyledi. 

Sözeri'nin camiaya yeni heyecan getirdiğini anlatan Türkmen, şöyle konuştu:

"Erkan hoca bu camiayı yakından tanıyan biri. Geçen sezon 71 puan toplayan takımın başındaydı. O dönem bir kan değişikliği gerekiyordu ve yollarımızı ayırmıştık. Şimdi yönetim olarak yeniden ortak karar alarak bizim için en uygun teknik direktörün Erkan Sözeri olduğu kanaatine vardık. Dün itibarıyla kendisi takımın başına geçerek görevine başladı. Biz kendisinden umutluyuz. Erkan Sözeri hocamızın gelmesiyle lige yeni bir başlangıç yapacağız."

- Karşıyaka maçı 

Ligde 5'inci maçı yarın sahalarında Karşıyaka ile oynayacaklarını hatırlatan Türkmen, "Her şeyden önce taraftarlarımızın tribünleri doldurarak takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Rakibimiz Karşıyaka. Rakibimiz bizim dost kulübümüz. Güzel bir maç olsun istiyoruz. Açıkçası gülen biz olalım istiyoruz. Bu taraftara çifte bayram yaşatmak bize nasip olsun istiyoruz. Orduspor'un buna şiddetle ihtiyacı var. İnşallah hoca değişikliği bize şans getirir" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor