Orduspor Antep'le berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında ligin iki dişli ekibi Orduspor ile Gaziantepspor kozlarını paylaştı.19 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.Ligin üst sıralarını zorlayan iki takımın mücadelesinde etkili isimler gol içi

Orduspor Antep'le berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında ligin iki dişli ekibi Orduspor ile Gaziantepspor kozlarını paylaştı.

19 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Ligin üst sıralarını zorlayan iki takımın mücadelesinde etkili isimler gol için baskısını artırsa da başarılı olamadı. Özellikle son bölümlerde seyircisinin de desteğiyle rakip kaledeki ataklarını sıklaştıran Karadeniz ekibi, gol yollarında etkisiz kaldı. Duraklama dakikalarında ise kalesinde ciddi tehlikeler yaşayan Orduspor savunması golü önlemeyi başardı.

Abdullah Ercan'ın ekibinde son haftaların flaş ismi Muhammet Demir de yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve yerini 87. dakikada Cenk Tosun'a bıraktı. Genç oyuncunun oyundan alındıktan sonraki üzgün görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı.

Bu beraberliğin ardından Orduspor 17 puana yükseliken, Gaziantepspor da puanını 9 yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Oruspor, Kayserispor deplasmanına gidecek olurken; Gaziantepspor ise sahasında Manisaspor'u konuk edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor