Ordu transferde adeta şov yaptı

 Orduspor, İspanya La liga’da Osasuna’da forma giyen Arjantinli stoper Roversio Rodrigues de Barros ile 2 yıllık, Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Javier Horacio Umbides ile 3 yıllık, Olympiakos'un Arjantinli oyuncu

Ordu transferde adeta şov yaptı

 

Orduspor, İspanya La liga’da Osasuna’da forma giyen Arjantinli stoper Roversio Rodrigues de Barros ile 2 yıllık, Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Javier Horacio Umbides ile 3 yıllık, Olympiakos'un Arjantinli oyuncusu Vicente Alfredo Monje ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in İstanbul'daki ofisinde gerçekleşen imza töreninde her 3 futbolcu kendilerini Ordusporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, transferlerin teknik direktör Hector Cuper'in isteği doğrultusunda gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Biz takımı Avrupa’ya götürecek iyi bir ekip kurmak için çalışıyoruz" dedi.

 

“HEDEFİ OLAN TAKIMA GELDİK”

Yeni transferlerden Roversio Rodrigues de Barros, Orduspor'u Avrupa hedefinden dolayı tercih ettiğini belirterek, “Hedefi olan bir takımda oynamak her zaman her futbolcu için önemlidir. Avrupa'dan başka takımlardan da teklifler vardı ancak Orduspor'u tercih ettim. İlk kez Türkiye'de oynayacağım heyecanlıyım" diye konuştu.

Javier Horacio Umbides ve Vicente Alfredo Monje ise, "Orduspor'u sırtlayarak çok iyi yerlere yani hedeflerine ulaşmasını sağlayacağız. Orduspor'u Avrupaya sırtlayacağız" şeklinde konuştular.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor