Ordu da TS gibi yapmak istiyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Akıllıca oynanan bir oyun sonrası galip gelmesini bildik, camia olarak çok mutluyuz'' dedi.Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ikinci haftasında sahalarınd

Ordu da TS gibi yapmak istiyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Akıllıca oynanan bir oyun sonrası galip gelmesini bildik, camia olarak çok mutluyuz'' dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ikinci haftasında sahalarında Manisaspor'u ağırladıklarını ve 1-0 galip geldiklerini hatırlattı.

Orduspor'un 26 yıl aradan sonra sahasında Süper Lig'de ilk resmi maçına çıktığını ifade Türkmen, şöyle devam etti:

''Lig'e Fenerbahçe maçı mağlubiyetiyle başlamamız bizi biraz olsun üzse de biz takımımızın kalitesine güvenerek ligin ikinci haftasında olumlu bir sonuç aldık. Süper Lig'in ikinci haftasında geçen hafta Trabzonspor'a adeta kök söktüren Manisaspor'u ağırladık ve akıllıca oynanan bir oyun sonrası galip gelmesini bildik, camia olarak çok mutluyuz. Bizlere bu galibiyeti hediye eden futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Ligde 3 puanla tanıştık, inşallah devamı gelecektir.''

Maça yaklaşık 7 bin taraftarın geldiğini ancak kulüp olarak bu sayının en az 15 bin olmasını beklediklerini de belirten Türkmen, ''Maalesef taraftarlarımız maça yeterli ilgiyi göstermemiştir. Biz bu maçta tribünlerin dolmasını bekledik. Ama olmadı. Ben yine de maça gelerek bizlere destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Manisaspor maçının geride kaldığını artık İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını da vurgulayan Türkmen, şöyle devam etti:

''Ligde yoğun bir maç programı bizleri bekliyor. Salı günü oynanacak maç için takım bugün İstanbul'da olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor moral olarak çok iyi bir durumda. Olimpiyat Stadına gurbetteki taraftarlarımızı bekliyoruz. Ordu'daki tribünlerin dolmaması bizi üzmüştü, açıkçası Ordu'daki taraftarların yapamadığını gurbetteki taraftarlarımızın yapmasını bekliyoruz. Olimpiyat Stadyumuna 52 bin taraftarımızı bekliyoruz. Hedefimiz ligde galibiyet serisi yakalamak. Bunun için de İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini aşmamız gerekiyor.''

Türkmen, çok iyi bir kadro kurduklarını bunun meyvelerini almaya başladıkları için mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor