Onur Kıvrak'tan üzgün açıklama

Kasımpaşa'yı Kocaeli'nde oynanan maçta tek golle geçerek liderlik koltuğunu geri alan Trabzonspor'da üzüntü hakim.

Onur Kıvrak'tan üzgün açıklama

Kasımpaşa'yı Kocaeli'nde oynanan maçta tek golle geçerek liderlik koltuğunu geri alan Trabzonspor'da üzüntü hakim. Kaleci Onur'un maç son dakikasında sakatlanması ve sezonu kapatma ihtimalinin yüksek oluşu bordo mavili camiada şok etkisi yarattı.

Kasımpaşa'yı mağlup ederek zirvedeki yürüyüşünü sürdüren Trabzonspor'da galibiyet coşkusu yaşanmadı. 90 + 3. dakikada bir yan topa çıktıktan sonra yere ters düşen ve sağ ayak ön çapraz bağlarında sorun oluşan kaleci Onur'un sezonu kapatma ihtimalinin yüksek olduğunun açıklanması tüm camiada şok etkisi yarattı. Maç sonunda tüm yöneticiler soyunma odasından Onur'la ilgili iyi bir haber almak için çırpınırken, tekerlekli sandalye ile havalimanına gelen kalecinin durumunun ciddi olduğunun açıklanması galibiyet coşkusunu gölgede bıraktı. Duygulu dakikaların yaşandığı havalimanında yöneticiler tek tek gelerek Onur'un başını okşadı.

ONUR: AYAĞIMDAN ÇIKAN SESİ DUYDUM

Onur, sakatlandığı anda ayağından ses duyduğunu belirterek, "Ayağa kalkmak için uğraştım ama olmadı. O an çok kötü bir şey olduğunu anladım. Moralim gerçekten çok bozuk" dedi. Onur'un yaşadığı sakatlık nedeniyle takım arkadaşları da soyunma odasında sevinç yaşamazken, uçakta ise Glowacki'nin doğum günü kutlanmadı. Herkes Onur'un çekilecek olan MR'ından çıkacak olan sonucu beklemeye çekilirken, müjdeli bir haber bekleniyor. Ancak aynı bölgeden sakatlık yaşayan Tayfun Cora'nın sahalara dönüşü 8 ayı bulmuştu.

TOLGA: ONUR'UN BİR AN ÖNCE ARAMIZA DÖNMESİ İÇİN DUA EDİYORUZ

Maç öncesi Başkan Sadri Şener'in elinden ayın futbolcusu ödülü alan futbolcunun yaşadığı talihsizlik sakatlık teknik direktör Şenol Güneş'i de adeta yıktı. Gelecek hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçında kaleyi devralması beklenen Tolga Zengin de Onur'un sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Onur kuşkusuz Türkiye'nin en iyi kalecilerinden bir tanesi. Hem karakteri hem de performansıyla övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Umarım en kısa zamanda aramıza döner, bunun için dua ediyoruz Forma bana verilirse takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor