Onur evine geri döndü!

Trabzonspor'un cezası nedeni ile Kocaeli'nde oynanan Kasımpaşa maçında sakatlandıktan sonra sezonu kapatan ve tedavi için Amerika'ya giden Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak Trabzon'a döndü.http://www.haber61.net/d/file/onurr.jpgDün İstanb

Onur evine geri döndü!

Trabzonspor'un cezası nedeni ile Kocaeli'nde oynanan Kasımpaşa maçında sakatlandıktan sonra sezonu kapatan ve tedavi için Amerika'ya giden Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak Trabzon'a döndü.

https://www.haber61.net/d/file/onurr.jpgDün İstanbul'a oradan da bu sabah Trabzon'a gelen Onur Recep Kıvrak, tesislere giderek teknik heyet ve futbolcularla hasret giderdikten sonra takımla birlikte antrenmana çıktı.

 

Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin yakın ilgi gösterdiği Onur, Ferhat için düzenlenen doğum günü partisine katıldıktan sonra futbolcularla antrenman öncesinde saha içinde toplantı yapan Teknik direktör Şenol Güneş’ dinledi.

Antrenmanı bir süre saha kenarından takip eden Onur, daha sonra kendisine verilen program dahilinde salonda çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor