"Olcan olmazsa olmaz..."

Dün Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Olcan ile ilgilenmiyoruz denilsede bugün kulüp başkanından farklı bir açıklama geldi. Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman Trabzonspor'un yıldızı Olcan Adın hakkında çıkan transfer iddialarına y

"Olcan olmazsa olmaz..."
Dün Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Olcan ile ilgilenmiyoruz denilsede bugün kulüp başkanından farklı bir açıklama geldi.
 
Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman Trabzonspor'un yıldızı Olcan Adın hakkında çıkan transfer iddialarına yönelik şöyle konuştu;
 
"Olcan ilgilendiğimiz bir oyuncu. Ancak her şeyden önce Gökhan Töre ilgilendiğimiz ilk oyuncu. Tek streteji yok orada, 3-4 stratejimiz var. A-B-C-D planı var. Bunların içinde yerli olmayanlar da var. Olcan 1 sene sözleşmesi kalmış çok kıymetli bir oyuncu. Beşiktaş'ta görmek ister miyiz; isteriz. Ama bu bizim işimize gelirse isteriz, gelmezse istemeyiz. Trabzon isteyecekse, gönderecektir. Bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu ama, "ay ölüyoruz, olmazsa olmaz" noktasında değil". 
 
TRABZONSPOR İSTEMİYOR!
 
Olcan Adın'ın transfer olma noktasında Trabzonspor cephesi ise başkanından yöneticisine kadar "Bırakmak istemiyoruz" ifadeleri kullanıldı. Ancak bilindiği gibi Olcan transfer sorularına açık kapı bırakacak şekilde açıklamalar yaparak kafaları karıştırmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor