Olaylı maç tatil edildi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç, Galatasaraylı taraftarların küfürlü tezahüratı nedeniyle hakem tarafından üçüncü sette tatil edildi.Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan ve hakemler Erda

Olaylı maç tatil edildi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç, Galatasaraylı taraftarların küfürlü tezahüratı nedeniyle hakem tarafından üçüncü sette tatil edildi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan ve hakemler Erdal Akıncı ile Tayfun Şener'in yönettiği ligin 9. haftasındaki karşılaşmayı, kulüpler arasındaki anlaşma çerçevesinde sadece ev sahibi sarı-kırmızılı taraftarlar salonda takip etti.

Karşılaşmanın hemen başında Fenerbahçe'nin 8-4 önde olduğu sırada Galatasaraylı taraftarlar küfürlü tezahürat yapmaya başladı. Bunun üzerine hakem Erdal Akıncı, sarı-kırmızılı takımın kaptanını yanına çağırarak kötü tezahüratın kesilmesi için gerekli ihtarı yapmasını istedi. Ancak buna rağmen tezahüratlar devam edince hakemler soyunma odasına gitti.

Galatasaraylı yöneticilerin devreye girmesi üzerine 35 dakika duran karşılaşmaya devam edildi ve Fenerbahçe ilk seti 25-21 kazandı. Sarı-lacivertli takım ikinci seti de 25-17 alarak, derbide 2-0 öne geçti.

Maçın üçüncü setinde de üstün bir mücadele sergileyen Fenerbahçe'nin 23-13 önde olduğu sırada, sarı-kırmızılı taraftarlar tekrar kötü tezahürat yapmaya başlarken, hakemler müsabakayı tatil etti.

Karşılaşmadan önce de salon dışında kendi aralarında kavga eden Galatasaraylı taraftarları emniyet görevlileri biber gazı kullanarak ayırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu arada salon camlarını ve oturma koltuklarını kırdı.

Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe arasında oynanan ve taraftarların küfürlü tezahüratı nedeniyle tatil edilen derbiyle ilgili kararı Türkiye Voleybol Federasyonu verecek.

Bu karşılaşma öncesi iki takım da ligde oynadıkları 8 maçta 7'şer galibiyet ve birer mağlubiyet almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor