O golü Gökdeniz Karadeniz attı

Rusya Ligi'nde Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin forma giydiği Rubin Kazan sahasında Khimki'yi 2-1'lik skorla mağlup etti. Maçın gollerini Gökdeniz Karadeniz ve  Kasaev kaydetti.Haber61.net olarak, Rubin Kazan'ın galibiyetini “Gökdeniz attı, Rubin Kaz

O golü Gökdeniz Karadeniz attı

Rusya Ligi'nde Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin forma giydiği Rubin Kazan sahasında Khimki'yi 2-1'lik skorla mağlup etti. Maçın gollerini Gökdeniz Karadeniz ve  Kasaev kaydetti.

Haber61.net olarak, Rubin Kazan'ın galibiyetini “Gökdeniz attı, Rubin Kazan'dı” başlığı ile Fanatik Gazetesi ise; Hasan Kabze golünü attı” başlığı ile duyurdu.

Haberde aynı zamanda Hasan Kabze'nin daha önceki maçlarda atmış olduğu golün videosunu da yer vererek, okuyucularını yanlış yönlendirdiler.

 

İŞTE FANATİK GAZETESİNİN HABERİ

Hasan Kabze golünü attı: 2-1

Rusya Ligi'nde Hasan Kabze ve Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, sahasında Khimki'yi 2-1'lik skorla mağlup etti.

Kazan'ın gollerini 32. dakikada Hasan Kabze ve 54'te de Kasaev kaydetti. Konuk takımın tek golünü ise 88'de Antipenko attı. Saturn, Amkar engelini 2 golle geçti: 2-0. Saturn'e 3 puanı getiren goller Angbwa ve Loskov'dan geldi.

HABER61.NET OLARAK SORUYORUZ

Bugüne kadar Gökdeniz Karadeniz attığı gollerle Rubin Kazan'ı  adeta sırtladı ve başarıdan başarıya taşıdı ama aynı Fanatik Gazetesi Gökdeniz Karadeniz'e sayfalarında yer vermedi, Türkiye'yi Rusya'da başarılı bir şekilde temsil eden Gökdeniz'in başarısı görmezden geldiler.

ŞİMDİ SORUYORUZ?

Gökdeniz'in başarısını görmezden geldiniz ama bu futbolcunun atmış olduğu golü Hasan Kabze attı diye haber yaparak okuyucularınızı nasıl yanlış bilgilendirirsiniz...

O golü Hasan mı Gökdeniz mi attı derseniz, Fanatik Gazetesini Rubin Kazan'ın resmi internet sitesine bakmaya davet ediyoruz.

İşte o belge:

Önceki haberimiz:

  • Gökdeniz attı Rubin Kazandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler