Nice yıllara Necmiati

Trabzon'un en köklü kulüplerinden Necmiatispor Kulübü dün akşam Zigana Yörük Çadırı'nda düzenlenen etkinlikle kuruluşunun 85.Yıl dönümü kutladılar. Kutlamaya slayt gösterisi ile başlayarak konuşmalar ve havai fişeklerle sona erdi. Kutlamaya KTÜ Rektör ada

Nice yıllara Necmiati
Trabzon'un en köklü kulüplerinden Necmiatispor Kulübü dün akşam Zigana Yörük Çadırı'nda düzenlenen etkinlikle kuruluşunun 85.Yıl dönümü kutladılar. Kutlamaya slayt gösterisi ile başlayarak konuşmalar ve havai fişeklerle sona erdi.

Kutlamaya KTÜ Rektör adayı AKP Trabzon eski Milletvekili Prof Dr Aydın Dumanoğlu Değirmenderespor Kulübü Başkanı Serkan Kılıç, Akçaabat Sebatspor Kulübü eski Başkanı Ali Kemal Başaran, AKP İl Başkanı Muhammet Balta, AKP Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, Trabzon Millet Vekilleri, Amatör Futbolcular Derneği Genel Başkanı Başkanı Şerif Kunt, Necmiatispor Kulübü Onursal Başkanı Ali Nihat Usta, Necmiati Voleybol takımı Kulübü Başkanı Hakan Usta, ve ASKF Yöneticileri yanı sıra spor ve siyaset dünyasının etkin isimleri katıldı. ASKF yönetim kurulu üyesi Münir Kochan gecede kuruluşunun ilk yılında muhteşem bir başarı gösteren Necmiati bayan Voleybol takımına bir plaket verdi.


Necmiatıspor kulübü Voleybol takımı başkanı Hakan Usta gecede yaptığı konuşmada Nejmita'nin Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu belirterek “ Necmiati Laik ve Atatürkçü bir kulüptür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Trabzon'a geldiğinde Necmiatili sporcular kendisini Trabzon limanında karşılayanlar arasındaydı.Hatta o dönem bando olmadığı için Necmiatispor kulübü fasıl heyeti karşılama töreninde hazır bulunmuştu.Bu gün 85.kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz,Geldiğiniz için herkese teşekkür ederim. Bu kulüpte şuan 300 e yakın sporcu eğitim görüyor. “dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor