N'Doye Moskova'ya satıldı

Trabzonspor ile transferi yılan hikayesine dönen Senegalli gol kralı Dame N'Doye Lokomotiv Moskova'ya satıldı. Danimarka Ligi'nde iki sene üst üste gol kralı olma başarısı yakalayan Müslüman yıldız N'Doye'nin Moskova'ya satışını bugün öğle saatlerinde kul

N'Doye Moskova'ya satıldı

Trabzonspor ile transferi yılan hikayesine dönen Senegalli gol kralı Dame N'Doye Lokomotiv Moskova'ya satıldı.

 

Danimarka Ligi'nde iki sene üst üste gol kralı olma başarısı yakalayan Müslüman yıldız N'Doye'nin Moskova'ya satışını bugün öğle saatlerinde kulübü Kopenhag resmi internet sayfasından açıkladı.

 

Kopenhag Kulübü'nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada rakama yönelik herhangi bir açıklamaya yer verilmezken oyuncuya oynadığı süre içerisindeki gösterdiği performanstan ötürü teşekkür edildi.

 

Yapılan açıklamada, "150 maç ve FC Copenhagen'da tam 82 gol. Senegalli Dame N'Doye Moskova'ya satıldı. Kulübün tüm zamanlarının en golcü isimlerinden biri Rus Lokomotiv Moskova'ya satıldı.

 

Burada biten bir masal, var. Her şeyin bir sonu vardır. Ve kulüp tarihinin büyük bir döneminde çok fazla çaba gösterdiği ve iyi olduğu için "Doye" hatırlanacak unutulmayacak" denildi.

4444.20120725141803.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor