N'Doye bitti gibi

Trabzonspor’un Danimarka'nın Kopenhag takımından transfer etmek istediği Senegalli N,Doye transferinde sona gelindi. Yönetici Tuncay Bekiroğlu Kopanhag'a ile aradakı  pürüzlerin giderilmesine çalışıldığını  söyledi. Bekiroğlu yaptığı açıklamada transferde

N'Doye bitti gibi

Trabzonspor’un Danimarka'nın Kopenhag takımından transfer etmek istediği Senegalli N,Doye transferinde sona gelindi. Yönetici Tuncay Bekiroğlu Kopanhag'a ile aradakı  pürüzlerin giderilmesine çalışıldığını  söyledi.

 

Bekiroğlu yaptığı açıklamada transferde gelişmelerin olumlu olduğunu ifade ederek"  Kopenhag kulübüne teklifimizi verdik ve cevap bekliyoruz. Son dakikada bir  başka pürüz çıkmazsa, bu transfer biter.  

Ancak bu transferdir. Son ana kadar neyin ni olacağı belli olmaz. Bakarsınız bir anda herşey değişebilir.  N'Doye transferi bir iki saat içinde  netleşir  " dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor