"Nasıl hesap verecekler!"

 Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan milli kaleci, "Trabzonspor'un hak arayışını görmezden gelenler, bu uğurda ölenlerin emeğini göz ardı edenler, öteki dünyada nasıl hesap verecekler. Bunu merak ediyorum" şeklinde konuştu.  6-0'LIK GALİB

"Nasıl hesap verecekler!"

 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan milli kaleci, "Trabzonspor'un hak arayışını görmezden gelenler, bu uğurda ölenlerin emeğini göz ardı edenler, öteki dünyada nasıl hesap verecekler. Bunu merak ediyorum" şeklinde konuştu. 
 
6-0'LIK GALİBİYET BİZİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİLDİ 
Lig'de istediğimiz gibi gitmiyor. Ama kupada hava başka oluyor. Beklediğimiz bir galibiyetti. Sivasspor maçındaki farklı galibiyet bizim için süpriz değildi. Daha önce de 6 golle kazandığımız maçlar olmuştu. Bizin için süpriz değil, beklediğimiz bir sonuçtu. 
 
 
BİZİM İÇİN FİNALİN TEK ANLAMI KUPAYI ALMAKTIR 
Rehavete kapılmamak gerektiğini Fenerbahçe'yle yapılacak kupa maçının çok zor olacağını belirten Tolga, "Finaller her zaman zordur. Rakip kim olduğu önemli değil. En iyi şekilde hazırlanacağız. Bizim için anlamı kupayı almak. Zorlu maçlardan bir tanesi. Futbolcular arasında şike tartışmalarından kaynaklanan gerginlikle sorun olmaz. Futbolcular bizim arkadaşımız. Sahada biz futbol oynayacağız" dedi. 
 
TRABZONSPOR'UN HAK MÜCADELESİNİ GÖRMEZDEN GELENLER NASIL HESAP VERECEK 
 
Önceki sezonun şampiyonluk kupasıyla ilgili olarak Trabzonspor'un taleplerinin görmezlikten gelindiğini belirten Tolga, "Ne desek faydasız, görmezlikten geliniyor. Biz de yorulduk. Kendimizle başbaşa kaldığımızda yapılan şeyleri düşündüğümüzde üzülüyoruz. Emek harcadık. Ortaya koyduğumuz emeğe saygı duyulmasını istiyoruz. Bizim umudumuz hiç bir zaman bir teneke parçasına olmaz.Biz hak hukuk mücadelesi veriyoruz. Benim burnum kırıldı. Onur'un çapraz bağları kopmuştu. Burak'ın burnu kırılmıştı. Hayatını kaybeden taraftarlarımız oldu. Bunlar hep bir hak hukuk mücadelesidir. Bu yolda pek çok fedakarlık oldu. 1995'te Giresun'da Mehmet agabey,maçtan sonra kendini asmıştı. Kocaeli'de maçtan sonra kazada hayatını kaybeden. En büyük fedakârlığı onlar yaptı. Hiç bir şey insanların hayatından önemli değildir. Hiç bir başarı, hiç bir kupa insan hayatından önemli değildir. Saygı duyulmalı. 
 
Bu konuda duyarlı olanlar var. Bir de görmezlikten gelenler var. Bunlar o işin içinde oldukları için bu fedakârlıkları yayınlatmazlar, sümen altı yapmaya çalışırlar. Kimse üstüne almıyor. Bu hesaplar bir şekilde kapanabilir; ama öteki dünyadaki hesaplar nasıl kapanacak. Bunu düşünsünler. Bunu çok merak ediyorum" dedi.
 
FİNAL MAÇINDA ÖNEMLİ OLAN TRABZONSPOR'UN NE YAPTIĞIDIR 
Kupa finaliyle ilgili hiç bir kaygı taşımadıklarını belirten Tolga, "Rakibe saygı duyuyoruz.Biz motive olduğumuz zaman hiç bir sorun olmaz. Çıkıp topumuzu oynarız. Biz motivasyonu yakaladıktan sonra başarılı oluruz. Önemli olan bizim ne yaptığımızdır" şeklinde konuştu.
 
 
BİZ TRABZONSPOR'UN OYUNCUSUYUZ, KİMSENİN OYUNCUSU DEĞİLİZ 
Seçim sürecinin futbolcuları etkilemediğini belirten kaptan Tolga, "Futbolcular işini yapıyor. Biz Trabzonspor'un oyuncusuyuz. Kimsenin oyuncusu değiliz. Trabzonspor için oynuyoruz. Bu renkler için oynuyoruz. Önemli olan birlikteliği korumaktır. Herkesin üst kimliği Trabzonspor'dur. Ben Tolga olduysam Trabzonspor sayesinde olduk. Ortak paydamız Trabzonspor'dur. Oynamak, oynamamak, yönetimde olmak, olmamak; önemli olan Trabzonspor'un parçası olmaktır" dedi.
 
NEREDE OLURSAM OLAYIM TRABZONSPORLULUĞUM DEGİŞMEZ 
Trabzonspor'la birlikte büyüdüğünü belirten kaptan Tolga, "Babamla birlikte maraton tribününe giderdik. Öğlen maçlarda kafamıza güneş geçtiğini bilirim. Biz Trabzonspor'u izlemek için kale arkasında maçlar gittik. Halen kale arkasın tribününe giden arkadaşlarımız olduğu için, biz hâlâ amatör ruhla mücadele ettiğimiz için, nerede olursa olsun Trabzonsporlu olduğumu gerçeği değişmeyecek" ifadelerini kullandı. 
 
ONUR'LA KARDEŞ GİBİYİZ 
Kaleciler açısından en başarılı takımın Trabzonspor olduğu yorumunu kamuoyonu bıratığını belirten Tolga, "Bizi Onur'la teknik ekibimizle çok uyumlu biçimde çalışıyoruz. Kardeş gibi dertleşiyoruz. Paylaşıyoruz. Biz kendimizi çok şanslı hissediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor