Mustafa: Kazanmak zorundayız

Bordo mavili takımın defans oyuncusu Mustafa Yumlu, gelecek hafta pazartesi günü Gençlerbirliği ile Avni Aker Stadyumu’nda yapacakları müsabakayı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Mustafa, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini vurgularken de şöyle

Mustafa: Kazanmak zorundayız

Bordo mavili takımın defans oyuncusu Mustafa Yumlu, gelecek hafta pazartesi günü Gençlerbirliği ile Avni Aker Stadyumu’nda yapacakları müsabakayı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Mustafa, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini vurgularken de şöyle konuştu:

"Son haftalarda iyi oynuyoruz ama kazanamıyoruz. Gençlerbirliği maçıyla bu şansızlığımızı da kırmak istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarım şu anda bulunduğumuz konumdan çok daha iyi noktada olmamız gerektiği konusunda hem fikir. Bu düşüncemizi sahaya da yansıtmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor