Mükemmel oynadık!

Başantrenörümüz Hakan Demir, "Trabzonspor forması üzerimizde olduğu sürece her maçı kazanmak için sahaya çıkmak zorundayız" dedi. Beko Basketbol Ligi’nin 29. haftasında, deplasmanda Royal Halı Gaziantep takımını deviren takımımızda, Başantrenörümüz Hakan

Mükemmel oynadık!
Başantrenörümüz Hakan Demir, "Trabzonspor forması üzerimizde olduğu sürece her maçı kazanmak için sahaya çıkmak zorundayız" dedi.
 
Beko Basketbol Ligi’nin 29. haftasında, deplasmanda Royal Halı Gaziantep takımını deviren takımımızda, Başantrenörümüz Hakan Demir, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Galibiyeti hak ettik” dedi.
 
Maç sonu açıklamalarına, “EuroChallange Kupası Dörtlü Finali'nde üçüncülüğü elde eden Royal Halı Gaziantep'i tebrik ederim” diye başlayan Başantrenörümüz Demir, sözlerini şöyle tamamladı: “Rakibimiz ilk maçta bizi yenmişti ve bu yenilgi sonrasında hedeflerimiz doğrultusunda büyük yara almıştık. Ancak Trabzonspor Medical Park büyük bir kulüp, büyük bir camia. Sezon bitmeden bizim için hiçbir şey bitmez.
 
Esas olan hedefler. Trabzonspor forması üzerimizde olduğu sürece her maçı kazanmak için sahaya çıkmak zorundayız. Avrupa'ya katılma, ligi üst sıralarda bitirme hedeflerimiz var. Bu doğrultuda çalışmalara ve mücadelemize devam ediyoruz. Oyuncularım, Royal Halı Gaziantep gibi güçlü bir rakibe karşı gerçekten mükemmel bir oyun ortaya koydular. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde bir maç daha kaldı. Onu da kazanıp, sezonu bitirmek istiyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor