Milli sporcular karşılanacak

 Mersin'de, Avrupa Atletizm Şampiyonası'na katılan Nevin Yanıt, Tuğçe Şahutoğlu ve Burcu Ayhan için 6 Temmuz Cuma günü kentte karşılama töreni düzenlenecek.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Finlandiya'nın başke

Milli sporcular karşılanacak

 

Mersin'de, Avrupa Atletizm Şampiyonası'na katılan Nevin Yanıt, Tuğçe Şahutoğlu ve Burcu Ayhan için 6 Temmuz Cuma günü kentte karşılama töreni düzenlenecek.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen 21. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nevin Yanıt, çekiç atmada 5'nci olan Tuğçe Şahutoğlu ve yüksek atlamada 6'ncı olan Burcu Ayhan, kente gelişlerinde törenle karşılanacak. 

 

Tevfik Sırı Gür Stadı önünden başlayarak üstü açık otobüsle şehir turu atacak milli sporcuların beraberinde antrenör Cüneyt Yüksel ve minik atletler de yer alacak. 

 

Şehir turu boyunca vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtacak olan milli sporcuları, kortejin sona ereceği valilik binası önünde ise ''Şampiyon Şehrin Şampiyon Kızları'' yazılı tişört giyen 33 kız ve 33 erkek minik atlet ile protokol karşılayacak. 

 

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'un kabul edeceği sporculara ''Mersin Onur Plaketi'' verilecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor