Milanlı yıldız Türkiye'ye geliyor!

Balıkesirspor’da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Milan’lı yıldız Zaccardo ile birçok hususta anlaştıklarını söyledi.Bu sezon Spor Toto Süper Lig’e yükselen Balıkesirspor, yabancı transferinde önemli adımlar atıyor. Başkan Tu

Milanlı yıldız Türkiye'ye geliyor!

Balıkesirspor’da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Milan’lı yıldız Zaccardo ile birçok hususta anlaştıklarını söyledi.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’e yükselen Balıkesirspor, yabancı transferinde önemli adımlar atıyor. Başkan Tuna Aktürk, Milan’da forma giyen Zaccardo ile görüşmelerin sürdüğünü ve yüzde 90 oranında anlaştıklarını söyledi. Öte yandan Aktürk, Beşiktaş’ın futbolcusu olan Sivok ve Holosko’nun siyah-beyazlı kulüp tarafından Balıkesirspor’a teklif edildiğini söyledi. Kulüp olarak bu transferi düşündüklerini kaydeden Tuna Aktürk, Galatasaray’ın defans oyuncusu Dany ile de Dünya Kupası sonrasında 1 yıllık anlaşma imzalamak istediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor