Meleklerin buruk antrenmanı

Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncularının koçlarının vefatının ardından yaptıkları ilk antrenman hüzünlü geçti.

Meleklerin buruk antrenmanı

Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün vefatının ardından ilk antrenmanına buruk çıktı

Hafta sonu sahasında oynayacakları Bellona Abdullah Gül Üniversitesi maçının hazırlıklarına Hasan Doğan Spor Salonu'nda başlayan oyuncuların üzüntülü olduğu görüldü. 

Yardımcı antrenör Uğur Özden yaptığı açıklamada, çok üzüntülü olduklarını söyledi. Öztürk'ün anısını yaşatacaklarını belirten Özden, "Bu takımı onunla beraber kurduk. Onun anısını yaşatacağız. Geçen sezon da birlikteydik. Çok üzgünüz hayat devam ediyor. Sorumluluğumuz var bu şehre karşı. Avrupa kupasında ülkemizi temsil ediyoruz. Bunun bilinci içinde acımızı bastırıp, sorumluluğumuzu yerine getireceğiz." diye konuştu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, antrenman öncesinde teknik ekip ve sporculara başsağlığı diledi.

Canik Belediyespor, sahasında Abdullah Gül Üniversitesi ile 23 Ekim Pazar günü karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler