Mehmet Yıldız'dan açıklama

Sivassporlu golcü futbolcu Mehmet Yıldız, yaptığı açıklamada, transfer konusunda adının bir çok klüple anılmasına rağmen kendisine henüz resmi bir teklif yapılmadığını belirterek, "Teklif gelirse değerlendiririm" dedi. Mersin'de katıldıkları bir gece sonr

Mehmet Yıldız'dan açıklama

Sivassporlu golcü futbolcu Mehmet Yıldız, yaptığı açıklamada, transfer konusunda adının bir çok klüple anılmasına rağmen kendisine henüz resmi bir teklif yapılmadığını belirterek, "Teklif gelirse değerlendiririm" dedi.

Mersin'de katıldıkları bir gece sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Yıldız, transfer konusunda birçok kulüple adının anılmasına rağmen kendisine henüz resmi bir teklif olmadığını belirterek, "Ben profesyonel bir futbolcuyum. Teklifleri değerlendiririm. Kulübümün ve benim yararıma olacak bir teklif olursa neden gitmeyeyim" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Sivasspor'un büyük bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "Sivasspor'da giden herkesin bir alternatifi vardır. Benim de alternatifim var Mehmet Yıldız'ın da alternatifi var. Mehmet Yıldız'a kulüp yararına bir teklif gelirse neden olmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor