Mehmet Ekici Trabzon'da

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ-Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Ekici, özel uçakla Trabzon'a geldi. Bordo-mavili taraftarlar gelen futbolcuları görkemli bir şölenle karşılarladı. 22.00 sularında Trabzon Havaalanına gelen Ekici'yi taraftarlar karşılamaya gel

Mehmet Ekici Trabzon'da

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ-Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Ekici, özel uçakla Trabzon'a geldi. Bordo-mavili taraftarlar gelen futbolcuları görkemli bir şölenle karşılarladı. 22.00 sularında Trabzon Havaalanına gelen Ekici'yi taraftarlar karşılamaya gelmedi.

15 Ağustos 2014 tarihinde 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Mehmet Ekici'yi İstanbul'da sağlık kontrolünden geçiren Gökhan Dinç, orta saha oyuncusu ile Trabzon'a geldi. Kulübün Kurumsal İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç ile sessiz sedasın Trabzon tesislerine geçti.

08b5acba714b08df9f8630850aa1f84c.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor