Mehmet Ekici taraftara seslendi

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Ekici, Çaykur Rizespor maçının takım için büyük önem taşıdığını söyledi. Ersun Yanal'ın gelişiyle ligde ivme yakalayan G.Saray ve G.Birliği'ni yenen bordo-mavililer, farklı Beşiktaş yenilgisinin şokunu üzerinden ata

Mehmet Ekici taraftara seslendi
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Ekici, Çaykur Rizespor maçının takım için büyük önem taşıdığını söyledi. Ersun Yanal'ın gelişiyle ligde ivme yakalayan G.Saray ve G.Birliği'ni yenen bordo-mavililer, farklı Beşiktaş yenilgisinin şokunu üzerinden atamadan Avrupa'da Legia Varşova'ya mağlup olmuş, kupada da Keçiörengücü ile berabere kalmıştı. Rizespor maçıyla galibiyet serisine başlamak istediklerini belirten Ekici taraftarı tribüne davet etti.
Taraftarımızı mutlu edeceğiz
 
Ekici, "Tribünlerin dolmasını istiyoruz. Çünkü Rize maçıyla taraftarlarımızı mutlu edeceğimize inanıyoruz. Son haftalarda kötü oynadığımızın ve performansımızın düşüşte olduğunu kabul ediyoruz. Bunu düzeltecek olan yine biziz. Umarım evimizdeki Ç.Rizespor maçıyla başlayan süreçte yeni bir galibiyet serisi başlatırız" diye konuştu.
Mehmet Ekici bu sezon 9'u Süper Lig, 6'sı Avrupa Ligi ve 1'i kupa olmak üzere toplam 16 maçta forma giydi. Lig ve Avrupa'da birer gol attı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler