M’bia’nın yeğeni Trabzon Kulübüne imza attı!

Trabzon'u Bölgesel Amatör (BAL) Liginde temsil edenTrabzon Kanuni Futbol Kulübü, büyük bir transfere imza attı. Trabzonspor’un sezon başında İspanya’nın Sevilla takımından transfer ettiği başarılı oyuncu Stephan M’bia’nın yeğeni Mathaus Howoundi Trabzon K

M’bia’nın yeğeni Trabzon Kulübüne imza attı!

Trabzon'u Bölgesel Amatör (BAL) Liginde temsil edenTrabzon Kanuni Futbol Kulübü, büyük bir transfere imza attı.

Trabzonspor’un sezon başında İspanya’nın Sevilla takımından transfer ettiği başarılı oyuncu Stephan M’bia’nın yeğeni Mathaus Howoundi Trabzon Kanuni Futbol Kulübüne imza attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

94 doğumlu orta saha oyuncusu Howoundi Gülbaharhatun Mahallesinde bulunan kulüp binasında Trabzon Kanuni Futbol Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi ve Haber61.net Genel Müdürü Ergün Hardaloğlu ve Trabzonsporlu oyuncu M'bia'nın katıldığı imza töreni ile Trabzon Kanuni Futbol Kulübüne 1 yıllık imza attı. Howoundi’nin daha önce Kamerun'un Apejes takımında forma giydiği öğrenildi.

M’BİA İLE BİRLİKTE KALIYOR

Genç oyuncu Howoundi’nin Trabzon’da M’bia ile aynı evde kaldığı belirtilirken oyuncu yapılan imza töreninin ardından takımın bu akşam saat 17.00’de Araklıspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasında forma giyecek.

Haber: Emrah Paça

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor