Mandıralı her şeyi yapıyor

Trabzonspor, üç büyükler karşısında 14 maçtır kazanamıyor. Hami Mandıralı oyuncularına bu tabloyu gösterip, “Yenilmeyecek takım yok. Yeter ki Juventus maçındaki gibi mücadele edin” diyerek motive ediyor.En son 21 Nisan 2012’de Süper Final Grubu’nda Beşikt

Mandıralı her şeyi yapıyor

Trabzonspor, üç büyükler karşısında 14 maçtır kazanamıyor. Hami Mandıralı oyuncularına bu tabloyu gösterip, “Yenilmeyecek takım yok. Yeter ki Juventus maçındaki gibi mücadele edin” diyerek motive ediyor.

En son 21 Nisan 2012’de Süper Final Grubu’nda Beşiktaş’ı Avni Aker’de 1-0’la geçmişti. Bordo-Mavililer o tarihten itibaren Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 14 maça çıktı, hiçbirini kazanamadı. 8 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Hami Mandıralı, dünkü antrenmanda oyuncularını işte bu tabloyu göstererek motive etti. Yaptığı konuşmada, “Üç büyükleri 14 maçtır yenemiyoruz. Siz de biliyorsunuz ki yenilmeyecek takım yok. Biz bunu birçok maçta gösterdik. Fenerbahçe karşısında bu şanssızlığımızı yenebiliriz. Yeter ki İtalya’daki Juventus maçında sergilediğiniz mücadeleyi, pazartesi akşamı da sahaya yansıtın” ifadelerini kullandı.

TEK TEK KONUŞUYOR

Fenerbahçe mücadelesinin önemini çok iyi bilen genç çalıştırıcı, gece gündüz çalışıyor. Takımlar genel toplantılar yapmakla yetinmeyip, her oyuncusuyla tek tek özel olarak konuşuyor. Hami Mandıralı, idmanlarda ise bıkmadan, usanmadan öğrencilerinden yapmalarını istediği şeyleri uygulamalı olarak tekrar tekrar gösteriyor. Hami hocanın bu arzusu, futbolcuları da etkilemiş durumda. Oyuncular idmanlarda kıran kırana mücadele ediyor. Mandıralı’nın gözüne girmek için birbirleriyle kıyasıya rekabet ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor