Malouda’yı gören var mı?

Trabzonspor ‘un geçtiğimiz sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Malouda  ortalıkta yok.İngiltere'nin Chelsea takımı tarafından serbest bırakılmasının ardından Trabzonspor'un renklerine kattığı Florent Malouda Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon 5

Malouda’yı gören var mı?

Trabzonspor ‘un geçtiğimiz sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Malouda  ortalıkta yok.

İngiltere'nin Chelsea takımı tarafından serbest bırakılmasının ardından Trabzonspor'un renklerine kattığı Florent Malouda Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret ve maç başı ücret almasına rağmen bekleneni veremedi. 

Performansı ile eleştirilerin odağı olan Fransız futbolcu sezonun bitmesini de beklemeden Trabzon’dan ayrıldı. Daha sonra ayrılmak isteyen Malouda’ya bordo-mavili kulüp izin vermesine rağmen oyuncu transferi konusunda şu ana kadar somut bir adım atmadı.

Trabzonspor’da önce Mustafa Akçay sonra Hami Mandıralı ile sorun yaşayan Malouda ‘nın durumunun ne olacağı bilinmiyor. Bu durum yabancı transferi için uğraşan bordo mavili yönetimin de elini kolunu bağlayarak sıkıntıya neden oldu.

İLGİNÇ ÇELİŞKİ

Emeklilik yaşında olmasına rağmen aldığı yıllık ücretle de ayrı bir dert olan Malouda’nın Trabzonspor’un başına sıkıntı olması ilginç bir çelişkiyi de gündeme getirdi.

Trabzonspor mevcut başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu eski başkan Sadri Şener ve yönetimini yapılan transferler nedeniyle kulübün parasını sokağa atmakla suçlayıp o dönem alınan oyunculardan trilyonlar kazanırken kendi yönetiminde yapılan Malouda transferi ise başa bela oldu.

Başkan Hacıosmanoğlu bir çok kez Sadri Şener yönetiminin aldığı yabancı futbolcular için “çöplük, işe yaramaz ve para etmez gibi ifadeler kullanırken içinde bulunulan ekonomik darlıkta bu yabancı futbolcuları satarak nefes aldı. Üstelik para etmez denilen yabancı futbolculardan Adrian ve Henrique’nin toplam alış ve satış ücretlerine bakıldığında günümüzün kurlarıyla kar edilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor